Kerstdag - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu Kerstdag - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

Kerstdag

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

25 December 2010 | Nederland, Hoofddorp

Weer dichterbij gaat geen dag voorbij of je denkt eraan we gaan weg.
Geen idee hoe we dat gaan ervaren maar wel genieten daarvan.
Nu kleding bekijken wat wel wat niet we kunnen alles laten wassen maar toch,je wilt ook niks missen.
We gaan nu eerst lekker kerst vieren bij Riekie thuis en morgen bij v/d Valk met de kinderen en kleintjes.
Veel plezier allemaal.

• 26 December 2010 - 08:59

Suzanne:

Ja kan me voorstellen het komt nu echt dichtbij... nog even genieten van de kerstdagen en het oudjaar en dan is het echt zover.

Tot straks,
    X Suus

• 28 December 2010 - 21:42

Nicole:

Ja pap en mam nu gaat het heel snel de dagen.
    Volgende week is het al zover.
    Nou jullie moeten er zeker van genieten.

x Nicole

• 31 December 2010 - 08:03

Jan & Debby :

Hoi hoi,

nog eventjes en dan vertrekken jullie ! Spannend ! Geniet nog even lekker van de oliebollentijd en de champagne, dan kunnen jullie daarna lekker relaxed op reis !

XXX

• 01 Januari 2011 - 16:26

Jos:

Hoi Joke Nico
    Het is bijna zoveer het was erg gezellig
    om samen oudjaarsavond te vieren zo vlak voordat jullie weggaan we zullen jullie missen maar gelukkig is het geen emigratie.
    En het zal voor jullie een hele belevenis zijn om al die landen te bezoeken .
    Joke Nico we wensen jullie heel veel plezier en tot schrijfs of skypes.
    Veel liefs Hennie en Jos

• 03 Januari 2011 - 18:27

Linda:

Hoi Joke en Nico,
    Heel veel plezier!!!

Linda

• 10 Januari 2011 - 17:29

Jos:

Hoi Joke ik heb mijn computer zo nu en dan aan staan maar hij moet boven staan want onze woonkamer is een rommeltje het muurtje is eruit Hen heeft vandaag een gleuf gezaagd in het plafond voor de cv dradenen electra wat een stof zeg. groetjes