Zeedag van Rome naar Lissabon
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
15 April 2011 | Italië, Rome
Twaalf uur klaar nog even koffie gedronken in de gardenlounge Nico is aan het boulesspelen.
Ik moet vanmiddag om drie uur in het theater zijn voor de opstelling en om kwart voor vier is het concert.
De hele zaal vol met gasten en moet zeggen was weer erg mooi en zeker na alle reactie s van de mensen.
Dus dat was het dachten wij, maar nee we gaan nog een keer zingen en dat is zondag ochtend in de kerk op verzoek van de kaptein. Nu moeten we nog een keer oefenen en dat is morgenochtend om tien uur.
Het weer was vandaag erg fris.
Nu nog een dag varen tussen de eilanden Sardinie en Corsica door op weg naar Lissabon.
15 April 2011 - 04:51
Henny Vermeulen:
goede morgen nico joke
joke met dat zingen is jou deel van de reis betaalt he
ga zo door binnen kort zin we je wel bij idols
zie julie gauw gr henny -
15 April 2011 - 06:25
Jos:
Hoi Joke Nico
Wat goed dat het zo lekker gegaan was je optreden en dat jullie zondag in de kerk gaan zingen erg leuk ,je hebt je zang stem goed kunnen oefenen.
Het begint nu echt op te schieten het is fijn dat je je nog zo lekker vermaakt.
Joke Nico als je dit nog in de ochtend leest wens ik jullie een gezellige dag lees je het voor het naar bed gaan vanavond dan welterusten.
Liefs en groetjes Jos
15 April 2011 - 06:26
Jos:
Nog even wat leuk die foto. -
15 April 2011 - 07:36
Nelleke:
Hallo Joke en Nico,
Wat leuk Joke, zingen met het koor. Ik wou dat ik het had kunnen horen. Het koor ziet er in ieder geval professioneel uit. Ik hoor nog wel wat jullie gezongen hebben. Groetjes, Nelleke -
15 April 2011 - 08:58
Marja En Pieter:
Op de foto zien we een groot koor.Dat moet fantastisch klinken, zeker als de kapitein jullie extra vraagt te zingen.Je zegt dat het fris is, maar in Lissabon is het 28 graden. Heerlijk warm. Gaat Joke nu in een Shantykoor optreden?
Succes in Lissabon. Eeen mooie stad -
15 April 2011 - 09:43
Wilna En Feije:
Nou Joke het is een heel koor. Leuk dat jullie dat gedaan hebben. Het is te hopen dat er ook opnames van gemaakt zijn , kan je daar ook op teug kijken. Nu de laatste lootjes en dan zijn jullie weer thuis. Jullie hebben genoten , maar wij ook. Het was fantastisch om jullie te volgen. We hopen jullie snel te zien. Groetjes van Wilna en Feije. -
15 April 2011 - 10:18
Leo En Tiny:
hoi, Joke en Nico.
Nog even en dan zit het er weer op. Ik denk dat ook voor jullie de tijd wel omgevlogen zal zijn. Heel veel gezien,veel verschillende culturen, kortom het zal best veel indruk op jullie gemaakt hebben. Geniet nog van de laatste paar dagen.Het skypen is helaas niet echt gelukt.
groetjes van Leo en Tiny -
15 April 2011 - 16:44
Dick & Marion:
Hey Joke en Nico,
Nu gaat het echt opschieten !! Heel veel plezier in Lissabon - leuke stad !
Mooie foto van het koor Joke, ben benieuwd naar de cd. Tot volgende week,
xxxx Dick & Mar