Los Angeles + vertrek
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
30 Januari 2011 | Verenigde Staten, Los Angeles
Vanochtend om vijf uur aangekomen in LA om ongeveer 7uur lagen we vast het was een hele dichten mist.
Opgestaan en aankleden want iedereen moet van het schip af voor de imigratiedienst een heel gedoe was dat allemaal in de rij overal stonden mensen op het schip in een rij op weg naar het restaurant van het schip want daar zaten de mannen van de douane om van iedereen alls te controleren.
Wij hebben een uur in de rij gestaan dat was toch wel een raar gebeuren maar we weten het van het vliegveld in LA daar sta je ook zo lang te wachten voor je er door heen bent.
Verder zijn we die dag naar Long Beach gegaan we hadden een shuttle van het schip dus makkelijk het was zonnig maar fris.
We vertrokken met het schip om zes uur richting Hawai een minder bericht er wordt weer zwaar weer verwacht en dat voelen we vanavond al de golven zijn al weer aardig hoog ik ga nu gauw me bed in en zie het morgenvroeg wel weer.
30 Januari 2011 - 09:31
Dino:
INmiddels begrepen dat je lekker geshopt hebt!!! goede zaak hahahah..
veel plezier xx -
30 Januari 2011 - 10:52
Dick & Marion:
Wat jammer dat jullie mist hadden bij aankomst in LA, je had je er zo op verheugd om vanaf het water te zien hoe de stad eruit zag. Hoop dat het slechte weer snel voorbij gaat. Aan de reispillen dus maar weer, suc6 en veel plezier verder,
liefs, Dick & Marion -
30 Januari 2011 - 12:15
Jos:
Als je dit leest hoop ik dat lekker hebt geslapen met al die golven, zo te lezen op het reisschema zijn jullie onderweg naar Hawaii en zijn jullie nu weer 2 dagen aan het varen ik hoop voor jullie dat het weer opknapt en de golven niet te hoog worden.
Liefs en groetjes Jos -
31 Januari 2011 - 13:26
Corrie De Jong:
Hallo Joke en Nico,
Geweldig jullie reis hoor. Heb het net allemaal gelezen en de foto's bekeken. Geniet zo vanuit de verte mee. Hoop dat het weer komende uren meevalt. Goeie reis en veel plezier, blijf jullie volgen, te gek dat dat kan. Liefs en groeten ook van Lieuwe ,
Corrie -
31 Januari 2011 - 22:26
Rietje:
wat vervelend voor jullie. We hadden al zoiets gehoord bij de weerberichten.
Het weer schijnt in de hele wereld op zijn kop te staan.
Hebben jullie al iets meegekregen over de toestand in Egypte? Daar is een opstand aan de gang tegen Moebarak en overal opstand!
We hopen niet dat de omringende landen ook mee gaan doen. Maar wij kunnen er toch niets aan veranderen. De woede van de mensen begrijpen we wel. Jullie horen nog van ons.
Kusjes
Rietje en Ger -
01 Februari 2011 - 21:22
Ger & Anneke:
Hoi wat jammer dat het zo mistig was in LA en wachten is ook een vervelende bezigheid, maar gelukkig hebben jullie tijd zat. We hopen dat het weer niet zo slecht wordt zodat jullie ziek worden.
Geniet ervan Ger & Anneke