Twee gezellige dagen op zee - Reisverslag uit Suva, Fiji van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu Twee gezellige dagen op zee - Reisverslag uit Suva, Fiji van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

Twee gezellige dagen op zee

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

15 Februari 2011 | Fiji, Suva

Zo dat ging lekker vanalles gedaan om 8uur gesport toen ik door naar het koor repetitie om en om elf uur op het dek om met wie er komt van die hollanders met die ballen tegooien dat gaat zo n twee uur door. Wat na praten en tussen door om 12 uur gaat de hoorn van het schip iedereen de handen op zijn oren want dat is een heel hard geluid het praatjes vande kaptein hoe alls is enz.
Iedereen weer zijn eigen gang dus wij even een broodtje eten en toen in de zon nou dat ging hard zwemmen droog zwemmen weer droog twee uurtjes ging dat zo en toen weg bijna te rood geworden net op tijd eruit .
Volgende dag Nico jarig nog even geskypt met de kinderen altans met Senna en ook Jeroen Nicole was er nog even niet toen viel het skype eruit geen telefoon niks meer de hele dag niet weet niet wat er aan de hand was iedereen had het niet.
Maar jammer want dat nou net zo leuk even met zijn verjaardag.
Oke om 8uurwerd er aangeklopt ontbijt op bed .Toen aankleden want vandaag het concert twee uur oefenen en toen naar bools ik denk dat je het zo schrijft.
Om kwart over twee in het moest ik in het grote theater zijn om drie uur begon het concert.
Geweldig was dat het hele theater zat vol en het ging goed is een dvd van gemaakt.
Terug naar de kamer om nog even alls na te praten want konden niet in de zon.
Werd er aangeklopt door een ober met een prachtige taart in zijn handen en champange met een telegram van de kinderen nou dat was toch wel wat zo ver weg en dan dit er waren wel wat traantjes erg lief en mooi .
Het kwam fantasties goed uit want vanavond na de show gingen we in de commondoorclub een borrel trakteren kwamen ze allemaal met cadeautjes aan wat een verrassing was erg gezellig leuk nagepraat over het koor want al die hollanders waren ook komen luisteren en vonden het erg mooi.
Avond leuk geweest een leuke verjaardag geweest jammer dat het skype eruit lag.
Morgen vroeg op komen om 7uur aan in Bay of Island New Zeeland
Iedereen nog bedankt voor de leuke reacties op het laatse verhaal en natuurlijk voor Nico zijn verjaardag.

• 15 Februari 2011 - 18:20

Dick & Marion:

Hallo Joke en Nico,
    Was heel gezellig om jullie toch via skype nog even te spreken op Nico's verjaardag, gelukkig nog vlak voor het systeem uit de lucht ging. Wat een verrassing die taart met champagne en een telegram van de kinderen. Wat goed dat er zoveel publiek was bij het optreden van het koor. Is natuurlijk ook weer een hele mooie ervaring. Geniet van de prachtige natuur in New Zealand en tot gauw xx liefs, Mar & Dick

• 15 Februari 2011 - 18:37

Riekie:

Hallo Joke en Nico
    Jammer .dat ik jullie niet pakken kreeg om te skypen.hoop dat het berichtje wel is doorgekomem.Wel leuk dat het in het theater was met het koor en dat er een dvd van is gemaakt dan kan ik die ook nog zien.in New Zeeland zal het ook wel geweldig zijn ben beniewd om het verslag te lezen.Het zwanenkoor was ook heel gezellig we hebben genoten groetjes van Riekie en Gerrie .

• 15 Februari 2011 - 18:42

Ton En Carla:

Hallo Joke en Nico,
    Ik haal zojuist jullie mooie kaart uit de brievenbus waarvoor dank. Ik zal 'm aan Richard en Margriet laten lezen. Ik herinnerde mij dat jullie dochter mij eens snel bij de lift op deze site attendeerde. Heb zojuist enigszins in de verslagen gebladerd. geweldig allemaal!!! 16.02 is mijn afscheidsreceptie van het werk. Hoop dat ik het droog houd tijdens mijn speech. Verder alles goed hier. Er wordt druk geschilderd op de etage's. Geniet van al het moois en heel veel groetjes van ons.!!!

• 15 Februari 2011 - 19:45

Rietje:

nu dat wel een verrassing met Nico zijn verjaardag . heel leuk dat lange verslag over de uitvoerig van jullie koor. hebben jullie mijn sms nog ontvangen? hebben jullie wel ruimte genoeg in de koffers om alles mee naar huis te nemen?nu tot schrijfs maar weer xxxxxxrietje en ger

• 15 Februari 2011 - 20:24

Ton En Anneke:

Nico van harte gefeliciteerd met je verjaardag of was het voor jullie gisteren? Wat maakt het uit, we denken aan jullie en net het leuke verslag gelezen, nou zo te lezen hebben jullie gewoon heel veel te doen, wat gezellig.
    Dikke kus voor Nico en ook voor jou Joke, groetjes

• 15 Februari 2011 - 21:05

Walter En Rina:

Wel een beetje laat maar Nico, nogvan harte gefeliciteerd met je verjaardag. Leuke foto van de kinderen.
    Verder ook veel foto's gekeken, jullie hebben echt een prachtige reis. We volgen jullie weer verder.
    groeten walter en rina

• 15 Februari 2011 - 21:26

Marja En Pieter:

Toch nog Nico gefeliciteerd. Het zijn wel allemaal grote ervaringen en nu met Joke die zelfs op een dvd staat met een fantastisch koor.
    Hartelijk bedankt voor jullie verslag van al deze activiteiten. Op naar Nieuw-Zeeland.

• 16 Februari 2011 - 09:19

Hettie:

Lieve Joke en Nico,
    Wat een verrassing van de kinderen dat is toch heerlijk!
    En wat geweldig dat je daar ook in het koor zit, vragen ze je handtekening al. Jij word nog een tweede Etty. Dikke Kussen Hettie en Wim.