Nog een dag dan Fremantle / Perth
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
27 Februari 2011 | Australië, Sydney
Zo we hebben weer twee dagen gevaren dus nog een zeedag dan zijn we weer aan land.
Daar gaan weer veel Australieers eraf die in Sydney er op gekomen zijn die hebben een kleine cruise gemaakt van zeven dagen ook leuk.
Er zijn ook weer wat Hollanders bij gekomen en zo wisselt het steeds weer.
Het weer is niet goed hier maar misschien in Perth we wachten het maar weer af.
De zee is erg rustig en daar hou ik wel van het kan zomaar weer veranderen.
We hebben lekker gesport vanochtend en toen zijn we om elfuur dat bowles gaan doen al die Hollanders komen mee doen komt goed uit want dan zijn er weer twee of drie ziek dus dan hebben we altijd genoeg mensen.
Vanmiddag even naar een soort markt gegaan die maken ze terplekke om de mensen maar bezig te houden.
En om vier uur begon Nico aan een tafeltennis wedstrijd heeft verloren in de finale.
Dan gaan we om zes uur ons weer aan kleden voor het dinee en dan is er een avond show en zo is de dag weer om.
Waar blijft de tijd daar blijft de tijd.
Er zijn ook weer wat Hollanders bij gekomen en zo wisselt het steeds weer.
Het weer is niet goed hier maar misschien in Perth we wachten het maar weer af.
De zee is erg rustig en daar hou ik wel van het kan zomaar weer veranderen.
Waar blijft de tijd daar blijft de tijd.
27 Februari 2011 - 15:48
Feije En Wilna:
Hoi Joke en NIco, bedankt voor jullie SMS bericht. Ik ga er naar kijken. het schip zal op dit moment te ver uit de kust zijn. Het is fijn dat jullie je enorm vermaken. Nou tot schrijfs.
Feije en Wilna -
27 Februari 2011 - 18:13
Marja En Pieter:
Wat lekker toch zo'n cruise op zee. Ontbijten, sporten, bijna tafeltennis kampioen, markt aflopen, diner en show. Eeen heerlijke dag. Is het nog gelukt met UGg. Ik lees daar niets meer over.We zullen maar zeggen op naar het mooie weer. -
27 Februari 2011 - 22:35
Rietje :
ik vraag me af of jullie bowls het zelfde spel is als dat wij doen.is de mat ook dertig meter lang en zijn de ballen ook aan een kant zwaader,dan vind je het misschien net zo leuk als wij en kunnen jullie op onze club komen.ger en rietjexxxxx -
28 Februari 2011 - 19:46
Rietje:
je schrijft bowls en ik vraag me af of dat dezelfde sport is die Ger en ik beoefenen.
Onze ballen zijn aan 1 kant wat zwaarder dan aan de andere kant en zo kunnen we een beetje in een boogie rollen.
Ik hoor het wel
Goeie reis
Je zus -
01 Maart 2011 - 12:22
Ger Nel:
Ja waar blijft die tijd gaat zo snel he, heerlijk dat jullie het ook met al die kaaskoppen op de boot plezier hebt, laatste dag Australie, hoor weer van jullie dikke knuffel.