op weg naar costa rica
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
20 Januari 2011 | Costa Rica, Limón
Het is vandaag 20 januari we zijn gisteren vertrokken uit curacao het was daar heerlijk we hebben leuk gegolft we waren 10 overhalf vijf terug en het schip ging vijf uur weg dus het was toch wel een beetje haasten. Nu varen we de hele dag en dan nog een nacht over de caribean zee eerst langs Aruba langs Panama city zo naar Limon Costa rica we zien nog niet echt dolfijnen je kijk natuurlijk maar af en toe dus dan is het toevallig als je ze ziet.
Van ochtend eerst gesport op de loopband en dan op de hometrainer.
Na het ontbijt zij we op dek 3 gaan zitten ook weer ontdekt daar zijn van die heerlijke dekstoelen in de schaduw dat is wel even goed voor mijn gezicht want het ging al veel te hard met die zon eerst even wennen dan ga we er weer in .
Vanmiddag 4 rondjes dek gelopen want er moet wel wat gebeuren want anders groeien we dicht.
Van ochtend eerst gesport op de loopband en dan op de hometrainer.
21 Januari 2011 - 09:43
Jan & Debby:
Hoi hoi!
Lekker lekker allemaal.
Met al die mensen aan boord zul je ze vast niet ontdekken, maar je weet maar nooit: wij hebben heeeeel erg het vermoeden dat kennissen van ons op hetzelfde schip zitten: Loo en Nel van Bellen uit Willemstad!
Hij heeft wat langer donker haar en zij heeft ook donker haar! wie weet: hebben jullie ze al ontmoet (hij draagt vaak een hoed...)
Veel plezier weer !
XXX Debby -
21 Januari 2011 - 11:14
Rietje:
Gisteren je telefoontje gehad, jammer genoeg was het te verstaan. maar ik vond het wel leuk om je stem te horen. Ik vind het hardstikke leuk om jullie foto's en reisverslagjes te lezen, zo ben ik toch nog een beetje bij jullie. Wanneer zie je eventueel rie verstappe? Hier gaat alles goed, ik hoop dat jullie nu mooi weer blijven houden.
Liefs en xxx Rietje en Ger -
21 Januari 2011 - 22:04
John & Loes:
Allereerst het locale nieuws. De groeten van de Unie. 90 aanwezigen op de nieuwjaarsreceptie. Het hoge water is uit nederland (de kade van Deventer is weer droog), maar de temperatuur is hier niet wat jullie hebben. Heerlijk toch zo'n art deco scheepje van 300 meter lang.
We hebben het tijdschrift Cruise & Style nr 4 gekocht. Een aanrader! Ook jullie Queenjachtje staat op 4 pagina's uitvoerig beschreven. Schitterd en genieten maar. Wat was jullie mooieste beleving tot nu toe?
Tot het volgende verslag en bestemming. Toi-toi-toi... -
23 Januari 2011 - 12:26
Jos:
Hoi Joke Nico
Het is echt genieten leuk weer al die foto's en harstikke goed dat jullie ook zo lekker aan het sporten zijn dan blijven jullie goed in conditie om alles te kunnen doen golven,trips,winkelen enz.Heerlijk Liefs en groetjes Jos en Hennie