twee dagen op zee - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu twee dagen op zee - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

twee dagen op zee

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

25 Januari 2011 | Mexico, Mexico-stad

Het lijkt wel een groot meer zo rustig water voor zo'n oceaan.
Geen wit koppie te vinden maar er staat wel wind dus daar begrijp ik niks van.
Van alles gezien dolfijntjes,schilpadden,vliegende vissen en 1 haai je moet wel rustig zitten kijken dan zie je het.
Prachtig weer dus de hele dag buiten.
Morgen vroeg komen we aan in Acapulco
we hebben daar een excursie ben benieuwd.
Morgen wordt het 31 graden!!!

• 25 Januari 2011 - 08:38

Nicole:

Nou heerlijk hoor die temperatuur!!!
    Hier gaat het weer vriezen brrrr.
    Leuk zeg al die beesten die jullie zien!
    Zal zeker een mooi gezicht zijn.
    Geniet morgen van jullie excursie in Acapulco, maar zo te horen en zien doen jullie dat zeker.

x Nicole

• 25 Januari 2011 - 15:01

Marja En Pieter:

Genieten van het heerlijke weer en de warmte zal wel drukkend zijn. Nu even oppassen dat Nico niet als Cliff Diver op gaat treden in Acapulco.
    Onderweg heerlijk genieten van alle soorten vissen.

• 25 Januari 2011 - 16:40

Jos:

O wat ziet het er heerlijk uit jullie zo in de zon en wij met onze winterjassen nog aan geniet er maar lekker van doei Jos

• 25 Januari 2011 - 17:26

Rietje:

wat ee n blunder maakte ik he met het Suez kanaal nu jullie begrepen het zeker wel .Was dat de kapitien waar jullie mee op de foto stonden.het eten is zeker aan boord wel erg lekker , en Nico heb je al veel gegokt in het cassino, je komt zeker als milloenair in Nederland terug ha ha.nu ik ga weer stoppen en ga eten Ger en Rietje xxx

• 25 Januari 2011 - 21:13

Dick & Marion:

Zo leuk om elke keer even te kijken wat jullie nu weer beleefd hebben. Lijkt mij heerlijk om zo op het dek over die prachtige zee te kijken en dan al die dieren te zien.
    Geniet van Acapulco,
    groetjes van Dick & Marion