Acapulco
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
26 Januari 2011 | Mexico, Acapulco de Juárez
Zo een mooie dag in Acapulco geweest.
Het was prachtig toen we s morgens om half acht binnenvaarde met die op gaande zon heb ik een foto van gemaakt.
Wat een witte flatgebouwen helemaal in de ronte.
We gingen aankleden en hadden om 10 uur een toertje tot drie uur.
Wat een stad heel gezellig druk maar dat de politie rond rijd met vier man op een pickup met geweren in de hand is nou niet zo gezellig misschien wel nodig.
Veel gebouwen zagen er van verre mooi uit maar het was wat vervallen.
Overal markt kraampjes langs het strand met kleding geeft een leuk aangezicht.
Verder ook druk op de wegen wonen 2 miljoen mensen alleen in acapulco.
Het is er mooi groen en veel planten met bloemen.
De ver gezichten over de baai zijn prachtig.
Ik vind het aan komen in zo.n stad zo een mooi gezicht dus ik ben benieuwd naar L.A
Vanavond was het eten mexicaans en de show was ook mexicaans die varen weer twee dagen mee en dan in LA komen er weer nieuwe gasten aanboord en ook entertaimant.
We varen nu weer een dag naar Cabo San Lucas Mexico.
Wat een witte flatgebouwen helemaal in de ronte.
We gingen aankleden en hadden om 10 uur een toertje tot drie uur.
Veel gebouwen zagen er van verre mooi uit maar het was wat vervallen.
Overal markt kraampjes langs het strand met kleding geeft een leuk aangezicht.
Verder ook druk op de wegen wonen 2 miljoen mensen alleen in acapulco.
Het is er mooi groen en veel planten met bloemen.
De ver gezichten over de baai zijn prachtig.
We varen nu weer een dag naar Cabo San Lucas Mexico.
26 Januari 2011 - 07:17
Suzanne:
Hoi Pa en Ma,
Iedere keer als ik een berichtje van jullie zie binnen komen denk ik leuk snel lezen wat ze allemaal hebben meegemaakt.
Klinkt allemaal super, zoveel dieren al gezien, tof hoor!
Acapulco dus ook weer een hele belevenis. Leuk ook die foto's, ziet er goed uit allemaal haha...
Veel plezier en tot Skypes :-)
Groetjes Dino, Suzanne en Senna -
26 Januari 2011 - 14:30
Ger Nel:
Wat een mooie foto s, leuk verhaal heb je geschreven, jammer dat de verbinding slecht was, volgende keer beter, geniet verder dikke kus. -
26 Januari 2011 - 14:59
Nellie.:
Hey Joke, zie dat het er wel op staat maar de verbinding werd afgebroken daarom dat sms doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
27 Januari 2011 - 13:23
Hennie:
Wat een belevenis he Jokenico dat Acapulco,, dan denk ik ook een beetje aan Elvis aan de gelijknamige film,jullie genieten ervan en weet je wat zoleuk is? Wij genieten er ook zo van, tis net of we er een beetje bij zijn! liefs Hen en Hen -
27 Januari 2011 - 13:29
Rietje:
Ik had al gehoord dat het in Acapulca behoorlijk onveilig was vandaar dan ook die politie.maar het is dus erg mooi .wanneer komen die kennisen op de boot,vandaag hebben we weer post gelopen,en we gaan zo zelf een reisje uitzoeken.Ik ga zo nog even naar de laatste fotos kijken.xxxRietje