5 dagen zee
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
03 Maart 2011 | Indonesië, Batavia
Twee dagen zee al gevaren wat een verschil van weer wordt het. Vanochtend dus de tweede zeedag stonden we op gingen meteen het balkon op wat was het benauwd de zon was schel en heel heet.
Dat wordt ook weer wennen bijna iedereen zat binnen tot de middag toen kwam er wat bewolking en ging het wat meer waaien dus toen was het echt heerlijk.
We gingen toen smiddags op het dek in het water eruit er weer in er weeruit zo ging het goed.
Vanavond om 11 uur konden we naar het achter dek daar kwam een uitleg over de sterren honderde mensen waren gekomen alle lichten gingen uit op dat dek en toen wisten we niet wat we zagen prachtig wat een sterren hemel geweldig twee van de bemanning van de brug vertelde hoe het de namen waren en hoeveel lichtjaren het dan weg was. De melkweg konden we perfect zien dat was echt een hele mooie ervaring.
Morgen ga we weer over de evenaar dus dan gaat dat ritueel weer gebeuren daar gaan we nu niet meer naar toe.
Zaterdag zijn we dus in Kota Kinabalu de Indische Oceaan is heel rustig tot nu toe.
03 Maart 2011 - 16:00
Marja En Pieter:
Dat isn een weersverandering. Zalig toch om weer van de warmte te genieten.Wat zal dat een uniek gezicht geweest zijn met zicht op de sterren en dit op pikdonker water. Nu ook de Melkweg gezien.De evenaar passeren kennen jullie nu wel.Zwembad allen maar even afgesloten vanwege de viezigheid.
Geniet maar van het mooie weer op zee met fitness, spelletjes en eten. -
03 Maart 2011 - 19:28
Dick & Marion:
Heerlijk dat het weer nu zo lekker is. Lijkt mij ook een geweldige ervaring die sterrenhemel !! Daar leef je natuurlijk al jaren onder, maar sta je nooit echt bij stil, ook omdat het dan echt mooi helder moet zijn om het goed te kunnen zien. Het was hier vandaag mooi zonnig weer, Luna lekker even opgehaald voor een wandeling door de duinen. Ze heeft ervan genoten ;-) en wij ook !
De komende dagen lekker genieten van je rust op het schip en dan nieuwe ervaringen opdoen in Indonesie.
Veel liefs, Dick & Mar xx -
04 Maart 2011 - 19:13
Rietje :
leuk dat jullie de evennaar weer gaan passeren Truus en Wim zijn op dit moment hier en Truus heeft ons haar geknipt en ik ben weer een gulden meer waard het is op dit moment mooi weer hier in Nederland maar heel koud, nachts vriest het knap.Truus heeft morgen repeti tie van het koor jullie gaan ook goed met het koor hoor ik van Truus als jullie terug zijn kan je een boek schrijven daar rekenen wij op groetjes van on s vieren en knuffels -
05 Maart 2011 - 23:49
Jos:
Hoi Joke Nico
Dat ziet er weer leuk die foto's en jullie vermaken je ook nog lekker, met alles aan boord.
Nog even en dan komen Bernedette en Jan bij jullie aanschuiven dat zal ook wel een gezellig tijd worden.
Hier gaat ook alles goed het schiet al lekker op. Veel plezier en groetjes Jos -
06 Maart 2011 - 17:07
Corrie De Jong:
Hallo Joke en Nico,
Ben weer helemaal bij. wat een geweldige reis en leuk zo met alle foto's, reizen we een beetje mee. Goed dat je reisverslagen maakt want het zijn enorm veel indrukken. Wij zijn een paar weekjes naar zuid spanje geweest, heerlijk weer hebben we gehad, echt van genoten. Bedankt voor jullie kaart was echt een verrassing en wat leuk dat jullie aan boord ook een koor hebben samengesteld. Lieverds dikke kus geniet nog van alles en groetjes van Lieuwe en Corrie