Fremantle/Perth - Reisverslag uit Fremantle, Australië van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu Fremantle/Perth - Reisverslag uit Fremantle, Australië van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

Fremantle/Perth

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

01 Maart 2011 | Australië, Fremantle

Een prachtige plaats en Perth was ook heel mooi wel heel veel nieuwbouw en dat was in Fremantle niet daar is nog veel meer cultuur.
Het lijkt wel veel meer op Europa dan Amerika met die straatjes met terrasjes.
Het weer was nu echt geweldig zo mooi hebben we het nog niet gehad .
We hadden besloten dat we niet om zes uur aantafel gingen want het weg varen om zesuur zou ook weer heel spektakel worden. Dus naar het dagje op de wal gingen vlug het badgoed aandoen en naar het achterdek.
De meeste mensen hadden zo rond de haven en met binnen komen een lila vlaggetje gehad en de mensen aan de wal ook nou wat een gezwaai was dat de kleur van de vlag had met een goed doel temaken.
Het was prachtig en dat getoeter van de jachten die meevaarden en dan die grote hoorn van de Queen Elizabeth het is wel heel mooi.
Zo we gaan nu vijfdagen op zee. We hebben de meeste zeemijlen gehad dat zijn er 20.000 en moeten nog 16.OOO gevaren worden.
We steken nu stuurboord uit over de Indische Oceaan naar Kota Kinabalu dat ligt in Indonesia.
We hebben een heel goed gevoel van Australieen dat is zeker een land waar ik nog wel eens terug zou willen gaan de Ugc zijn gekocht we hebben lekkere koffie gedronken op de wal.Op naar een andere werelddeel.

• 01 Maart 2011 - 17:15

Hennie:

mooie foto's hoor Jokenico, wel apart dat je zo ver weg zit en het lijkt toch ook wel weer dichtbij.
    Veel plezier verder! liefs Hen en Hen

• 01 Maart 2011 - 17:21

Feije En Wilna:

Hoi Joke en Nico,
    Ik heb jullie via AIS zien vertrekken met een snelheid van 21 mijl richting Indonesie. Ik heb even zitten Googlen en zag dat de bestemming nu het eiland Borneo is. Nou in ieder geval weer een goeie reis en tot schrijfs
    Groeten vanuit een koud Maassluis.

• 02 Maart 2011 - 16:12

Marja En Pieter:

Dit zijn goede berichten. Jullie hebben fantastische steden bezocht zoals Perth en Fremantle.Ook jullie hebben de ervaring opgedaan dat het wegvaren uit een haven fantastisch is als vlaggetjes op de Elizabeth worden beantwoord met vlaggetjes aan de wal onder het geluid van een zware hoorn van de Elizabeth en vele andere scheepstoeters. De foto's zijn erg mooi. Jullie zien er nog steeds uit als Joke en Nico. Niets is veranderd ondanks alle nieuwe indrukken in reeds achter jullie liggende halve wereld. Geniet van de zeedagen met fitness en andere ontspanning.

• 02 Maart 2011 - 16:51

Dick En Marion:

Hey Joke en Nico,
    Goh wat zien jullie er goed uit zeg op die foto !!! Het leven op dat wolkje gaat jullie goed af, en terecht !!Eindelijk dus lekkere koffie gedronken...... ! Mooie skyline ook. Geniet van het mooie weer en de heerlijke dagen op zee.
    Dikke knuffel, Dick & Mar xxx

• 02 Maart 2011 - 22:36

Rietje :

we hebben alle fotos nog een keer bekeken daar zullen jullie nog heel lang mooie herineringen aan hebben.we hebben vandaag weer bowls gespeeld en ik heb gewonnen.en mijn gedachten waren toen wel bij jullie om dat ik moest vertellen dat jullie aan boord ook bowls speelden ze begrepen al leen niet hoe dat kon op een bewegend schip dat was het tot de volgende keer xxxxrietje