Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

Sydney

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

23 Februari 2011 | Australië, Sydney

Eerst even die verschikkelijke aardbeving zo zie je kan maar zo gebeuren we waren daar net weg we waren wel niet in die plaats christchurch maar toch in New Zealand,daar hebben we met varen wel wat rot weer van meegekregen.
Toen kwamen we aan in Sydney geweldig hoe we daar binnen vaarden samen met de Queen Mary 2 wat een spectakel het leek wel sail in Amsterdam we kwamen te liggen bij het Operahous wat een plaatjes is dat het boegbeeld van Sydney.
We gingen op een toer alles gezien en ook Bondibeach met al die surfborden op die hoge golven wat een mooi gezicht.
Het weer valt erg tegen maar dat is daar helemaal van slag af ,het Operahous is ook heel mooi als je er dicht bij komt van binnen is het kaal en zo beetje als de meervaart in Amsterdam dus dat verwachten ik niet zo.
Het is echt een welvaarts stad alles is daar in orde ik begrijp dat die backpakkers het erg naar hun zin hebben de mensen zijn gemoedelijk en hang een ontspannen sfeer.
sMiddags de stad rond gelopen en kijken hoe de prijs van de UGC zijn.
Overall UGC dus zoeken naar de goede en een mooie prijs.
S Avonds zijn we uiteten gegaan bij Toni Roma daar hebben ze de lekkerste spareribs dat weten we van America heerlijk gegeten .
De volgende ochtend hadden we de tijd tot half twaalf om twaalf uur vertrokken we.
Wat een geweldige belevenis was dat weer een van de mooiste hier weg varen uit Sydney overal stonden mensen zelfs op die grote boogbrug daar is een looppad overheen het schip toeterde een paar keer en iedereen zwaaien en juichen al die helicopters en we waren nog niet weg of er ging al weer een ander cruisschip aanleggen.
Dat was van Fred Olssen.
Zo Sydney om nooit te vergeten varen nu South Pacific Oceaan richting Melbourne daar komen we pas na een dag varen aan dus vrijdag.
Nicole nog op de webcam ons op de foto gezet van dat we voor op het schip stonden met ons tweeen.
Wat een uitvinding is dat .

• 23 Februari 2011 - 15:46

Dick & Marion:

Nou inderdaad, wij keken op de kaart nadat we hoorden van de aardbeving en realiseerden ons dat jullie daar eigenlijk net weg waren (gelukkig !!). Wat een geweldige belevenis weer zo te lezen in Sydney. En zeker weer met het wegvaren, realiseer je maar goed wat een fantastische dingen jullie meemaken. Hoop op een heerlijk zonnetje voor jullie, dikke kus vanuit sneeuwend Nederland, xx Mar & Dick

• 23 Februari 2011 - 17:33

Marja En Pieter:

Wat een belevenis. Is het gelukt om UGg laarzen te kopen. Het genieten van lekker eten blijft wel bij jullie. Zie Toni. Enorm dat jullie tegelijk met de Queen Mary II in Sydney waren. Cunard doet zijn best. Het Operahuis is toch uniek, maar leuk dat je even aan Amsterdam denkt met de Meervaart. Er komen daar wel zeer veel cruise schepen. Nu genieten op zee en dan Melbourne.

• 24 Februari 2011 - 22:48

Rietje :

jullie beleven wel een heleboel mooie dingen de fotos zijn erg goed.
    mijn verhaal heb je inmiddels gehoord dus daar kom ik alleen op terug als er wat nieus is.ik ben blij dat jullie op tijd uit new sealand waren vertrokken xxxxxrie

• 25 Februari 2011 - 10:44

John En Loes:

Vrijdag 25 om 11:00 uur. We zien dat jullie Sydney weer verlaten hebben met een snelheid van 19 knopen en 230 graden zuidwestwaards richting Fremantle.
    Mooie foto's, maar we missen het verslag nog. Hopelijk vermaken jullie je nog een beetje!!!
    Tot het volgende bericht.