Vier zeedagen
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
07 Februari 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Dan zit je zo alles nog is even te over denken van wat wij nu allemaal beleven vanalles zien en dan eten staat klaar elke avond in het restaurant mooi weer kamer weer op geruimt sporten zwemmen elke avond naar een show of zanger of zangeres dat is of je in een andere wereld leeft we vermaken ons prima maar we missen echt wel de kinderen en fam en vrienden en natuurlijk Luna daar ga je zo allemaal wel even langs met je gedachten.
Morgen een belangrijke dag we passeren de evenaaar teneerste stond ik vanavond even op het balkon en de maan was gewoon op oog hoogte daar kon ik geen foto van nemen te donker. Er komt morgen een hele ceremonie wat betreft dat we van de winter naar de zomer gaan. Daar schrijf ik morgen weer over .
We gaan het eerst morgen beleven.
07 Februari 2011 - 12:21
Nicole:
He Pa en Ma,
Nou weer een hele belevenis zeg!!
Gisteren hebben jullie nog lekker met de kids kunnen kletsen en je hebt Luna nog even goed kunnen zien.
Verder gaat alles goed hier hoor!!
Geniet ervan en we mailen en skypen.
xxx Nicole -
07 Februari 2011 - 16:21
Marianne En Jan:
Hoi globetrotters.
Jullie weten wat er staat te gebeuren bij het passeren van de evenaar toch?
Benieuwd jullie ervaring te horen.
"Behouden vaart"
groetjes
Mar en Jan -
07 Februari 2011 - 16:55
Marja En Pieter:
Dat wordt een groots feest bij het passeren van de evenaar. Wij wachten met spanning op de foto's. Neptunis is een aardige god, maar hij geeft vaak zo veel rommel en viezigheid. Succes. -
07 Februari 2011 - 22:32
Rietje:
je bent nu dus aan het andere eind van de wereld.dat lijkt me een hele belevenis maar toch missen we jullie.
als jullie nou hier naar toe komen dan gaan wij wel daar naar toe en nemen jullie plaats in op de boot nog veel plezier en tot schrijfs xxxxxxrietje en ger -
08 Februari 2011 - 18:04
Leo En Tiny:
hoi, Joke en Nico
Hoorde ik daar even wat heimwee ? dat is normaal hoor, heb ik ook wel eens last van. hier in kenia, maar blijf vooral genieten, van al deze belevenissen, en over een poosje heb je weer volop tijd om van je kinderen en kleinkinderen te genieten en niet te vergeten, van alle vrienden
groetjes van leo en tiny