Cabo San Lucas
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
28 Januari 2011 | Mexico, Cabo San Lucas
Zo vanochtend aangekomen in Cabo San Lucas
Een leuke gezellige baai alle tenders gingen van het schip af want we lagen voor anker we kregen een nummer wanneer je bij de deur kon komen want iedereen er tergelijk af dat gaat niet.
De mensen die een toer hadden gingen eerst.
Het was daar echt voor de toerisme allekanten bootjes van alles werd daar gedaan ja er waren daar drie cruisschepen dus dat wordt wat verdienen voor de bevolking en die deden ook hun uiterse best om het de mensen naar de zin te maken.
Er was van alles te koop kleding souverniers drank en leuke restaurantjes met die lekkere cocktails pinacolada bv.
We vertrokken daar om ongeveer drie uur dat was ook genoeg het was er niet groot.
Het weer was lekker maar de zon was af en toe achter de wolken dus wat frisser.
Toen we aan het varen waren werd er omgeroepen Walvissen over bakboord allemensen naar die kant maar ze waren echt overal mooi gezicht was dat.
Nu gaan we een dag op zee voor we in L A aankomen.
Daar gaan mensen af en komen weer nieuwe mensen op.
De mensen die een toer hadden gingen eerst.
Het weer was lekker maar de zon was af en toe achter de wolken dus wat frisser.
Nu gaan we een dag op zee voor we in L A aankomen.
Daar gaan mensen af en komen weer nieuwe mensen op.
28 Januari 2011 - 10:45
Marja En Pieter:
Leuk om met tenders van boord te gaan. Fijn om te zien hoeveel vissen daar in de omgeving zijn. Die kon je ook zien in boten met glazen bodems.Ik heb nog niet gelezen dat Nico een optie heeft genomen op een huis indie omgeving. Er stonden veel makelaars met standjes.
Nu op naar LA. -
28 Januari 2011 - 15:06
Ger Nel:
Wat gaat het snel he nog maar 80 dagen hahhahahhah, weer een leuke dag gehad las ik, en die Walvissen spannend he, nu op naar LA las ik,ga ik ff stoffe en zuigen en de boodschappen doen o ja ook vanavond werken haha heel veel gezelligheid dikke knuffek van ons. -
28 Januari 2011 - 18:04
Jan En Marianne:
En hoe beviel de pina colada?
En Joke neit teveel koffers kopen he.
Wat een fantastische reis!! -
28 Januari 2011 - 18:52
Rietje:
is cabo sint lucas ook in mexico.het is wel een belevenis wat jullie allemaal mee maken .zijn die walvissen erg groot,het is in Nederland ook mooi weer wel koud maar zonnig.
En dat koude weer is echt niet zo erg lekker met de post bezorging.
Je krijgt in elk geval hele koude vingers van het optillen van de brievenbussen. Wel blijf ik lekker in beweging want ik ben toch wel ca. 3 kwartier aan het lopen ( wel met een rustpauze)xxxrietje -
28 Januari 2011 - 21:37
Stefanie:
Heee Joke en Nico,
Wat leuk om jullie verslagen te lezen!!!
Lekker genieten van deze bijzondere reis!!! Jullie hebben nu al zoveel gezien en het begint eigenlijk pas net!!!
Met Jessy gaat alles goed, groeit nu al als kool!
Groetjes Dennis, Stefanie en natuurlijk Jessy -
30 Januari 2011 - 12:07
Jos:
Hoi vakantie gangers zo te zien Nico lekker aan de kaart tafel, en wat een mooie foto's het zit er ook allemaal geweldig uit en zo te zien ook weer leuke mensen ontmoet gezellig hoor.
groetjes Jos -
03 Februari 2011 - 13:48
Anneke Op..:
Hallo Joke en Nico,
Wat een ander leven leiden jullie daar op die enorme boot en alles wat jullie aan land zien en meemaken....Dat is wat anders dan een midweekje naar Anjum (Friesland), ook heel leuk, hoor, maar weinig over te vermelden..
Leuk om jullie een beetje te volgen..Nog heel veel plezier!! En een kus aan de kapitein (zoent die net als Richard Gere??), want daar stonden jullie toch naast in gala??