Een gelukkig nieuwjaar voor iedereen
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
02 Januari 2011 | Nederland, Hoofddorp
Zo de laatste dag voor het vertrek.
Alles in de koffers hier en daar nog wat erin en dan er weer wat uit.
Mooie dagen gehad met iedereen nog wat mensen nieuwjaar wensen de laaste keer de kinderen van de schooltjes halen en dan gaan we eten met elkaar afscheid nemen dan de laatse nacht thuis.
Dinsdag worden we om kwart voor zeven opgehaald, en dan op weg naar het station in duivendrecht vandaar gaan we met de bus naar Southampten.
Alles in de koffers hier en daar nog wat erin en dan er weer wat uit.
03 Januari 2011 - 12:58
Hennie:
Hoi Joke en Nico, nou wat spannend allemaal morgen al weg, lekker rustig blijven en van alles genieten maar dat zullen jullie zeker doen, ook nog een heel fijn spannend gezellig gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar en een
hele fijne reis liefs Hen en Hennie
P.S. nou Joke moet ik zaterdag maar voor jou ook zingen he, haha. -
03 Januari 2011 - 19:56
Stefanie:
Geniet van deze mooie reis, voor je het weet zijn jullie weer terug!!!
Joke, leuk dat je Jessy nog even gezien hebt!!
Groetjes Dennis en Stefanie -
03 Januari 2011 - 20:52
Suzanne:
Hi Pap en Mam,
Zojuist nog even gezellig met zijn allen bij ons thuis gegeten was erg leuk.
De kleintjes zijn nog weer verwend door jullie met een knuffel en een dagboek waarin ze al hun verhalen tekeningen etc... kwijt willen aan jullie voor terugkomst :-)... leuk ben benieuwd wat ze er allemaal van gaan maken, met name Wes zal zijn best gaan doen.
Heel veel plezier, en nu gaan genieten!
Liefs kus
Dino, Suzanne & Senna