Morgen vroeg in samoa - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu Morgen vroeg in samoa - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Joke en Nico Ruiten - WaarBenJij.nu

Morgen vroeg in samoa

Door: joke

Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico

09 Februari 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Eerst even vertellen over de gebeurtenis op het schip met over de evenaar gaan .
Het midden dek werd vrij gehouden want om elf uur in de ochtend kwam Neptunes aan boord met heel veel muziek werd hij naar het midden dek gehaald mooie dames om hem heen en muziekkanten en nog twee dames die droegen allebei een grote vis toen kwamen er vrijwilligers mee lopen en die moesten die vis een zoen geven wat een flauwekul .Dat was voorbij er waren twee tafels waar dan een soort veroordelde mensen werden berecht en moesten op die tafel gaan liggen.
Daar kwamen er een soort dokters met mondkapjes op en die gingen die mensen met smurrie in smeren nou dat was toch een bende dat werd van kwaad tot erger dan sprongen ze in het zwembad en dan moest de volgende dat ging zo een uur door wat een troep was dat .
Uit eindelijk moest het zwembad leeg en alles zat onder eetresten pudding pap pasta ,s enz zo gingen we in de volle zon de evenaar over .
Morgen om half acht zijn we in Samoa het is erg benauwd en het regende dus ben benieuwd als we er morgen zijn wat voor weer het is we gaan morgen ochtend met een toer mee.

• 09 Februari 2011 - 11:32

Dick En Marion:

Hahaha, moest wel even lachen om je verslag, ik zie het helemaal voor me (misschien zijn Hollanders daar te nuchter voor..... ;-)). Toch een heel bijzondere ervaring om de evenaar over te varen. Het blijft erg leuk om jullie elke dag even te volgen, complimenten dat je het allemaal zo goed bijhoudt. Luna vindt het hier zo gezellig, ze heeft gevraagd of ze nog een paar dagen mag blijven !! Nou, wij vinden het ook heel leuk dat ze er is, dus ze blijft tot maandagochtend. Het is momenteel heerlijk weer, dus ik wandel met haar langs de Braassemermeer waar ze allemaal leuke honden tegen komt.
    Geniet van jullie toer in Samoa en lieve groetjes en een dikke knuffel van Dick, Marion en Luna
    P.s.: .... wij missen jullie ook !!

• 09 Februari 2011 - 12:04

Ton En Anneke:

Wat goor lijkt mij dat, jullie waren geen vrijwilliger dat blijkt wel uit je verslag. we hopen dat jullie erg genieten van deze mooie reis en ook wij volgen jullie op de voet.

• 09 Februari 2011 - 22:14

Rietje:

ik kan me voorstellen dat je dat een zooitje onzin vond.maar jullie hebben dat nu toch wel mooi meegemaakt.en zat er veel verschil na dat je de evenaar over bent gestoken? fotos gezien en ik kan me voorstellen dat het een grote rotzooi was in het zwembad, ik ben benieuwd hoe Saoma is tot schrijfs rietje en ger xxxx

• 10 Februari 2011 - 08:23

Walter En Rina:

Ja, 4 dagen en nachten zee lijkt eerst lang, maar met sporten , lekker eten en entertaiment gaat het achteraf toch weer snel denk ik. Wat een troep in dat zwembad zeg! En een werk om dat weer allemaal schoon te maken, gelukkig hoefde jullie dat niet te doen. Als je weer thuis bent zullen jullie wel lekker verwend zijn. Nu alleen maar leuke dingen doen en luieren. Wat een verschillende werelden komen jullie onderweg tegen zeg. Misschien treffen we elkaar nog een keer via skype, in ieder geval, geniet lekker verder. groetjes Walter en Rina

• 10 Februari 2011 - 11:13

Bernadet Jan:

als het nou nog slagroom was !!
    het is wel super leik om te volgen
    we krijgen zin joost terug dus nou gaan wij aftellen
    groetjes