Singapore
Door: joke
Blijf op de hoogte en volg Joke en Nico
19 Maart 2011 | Maleisië, Kuala Lumpur
Na een dag op zee heerlijk om in zo, n stad te komen.
Het is heel heet maar vanmiddag ook een flinke bui regen met omweer.
Jan en Bernadet zijn er vanochtend af gegaan en dan mogen wij weer blijven dat is heel apart.
Er gaan ongeveer vijfhonderd mensen af en komen er weer zeshonderd op.
Dus het is wel weer heel vreemd met al die nieuwe gezichten.
De stad is erg mooi en schoon echt alles is hier maar wij gingen niet op de toer we hadden het al eens gezien.
Wij zijn naar de mall gegaan voor een masage kapper enz alles is weer gedaan dus nu halen we het zo wel naar huis terug.
De foto s lukken nog even niet maar dat komt wel weer.
We varen vanavond weg richting Kuala Lumpur /Port Kelang ben benieuwd hoe het daar nu is.
Het is heel heet maar vanmiddag ook een flinke bui regen met omweer.
Er gaan ongeveer vijfhonderd mensen af en komen er weer zeshonderd op.
Dus het is wel weer heel vreemd met al die nieuwe gezichten.
De foto s lukken nog even niet maar dat komt wel weer.
20 Maart 2011 - 10:51
Loes En John:
Lieve Joke en Nice. Wat genieten wij van jullie verslagen, iedere dag weer. Jullie hebben het duidelijk uitstekend gehad met Jan en Bernadet. Nu weer kennismaken met die andere 600 nieuwelingen. Tja, dan die modeshow met die mooie broeken. Jullie hebben de trend gezet voor Nederland. Helemaal hot. Genieten maar en tot het volgende verslag. -
20 Maart 2011 - 12:07
JAN EN BERNADET:
hier een kleine reactie van ons wij zijn nu thuis we hebben het super gehad een hele andere wereld we zijn een hele ervaring rijker en natuurlijk door joke nico verwend maar dat zal voor jullie geen nieuws zijn een vakantie om niet te vergeten
nou joke tot gauw en die 29 dagen gaan super snel dikke kus -
20 Maart 2011 - 14:47
Ger & Anneke:
Ik heb al de foto's zitten kijken van jullie reis, het moet een ongelofelijke mooie ervaring zijn om dit allemaal te zien en te beleven en de tijd gaat razend snel. Geniet ervan met elkaar. -
20 Maart 2011 - 16:55
Hettie:
Hai, Wat heerlijk om de foto's te zien en fijn dat ik je van de week even zag op skype. Wij zijn ook blij als wij jullie weer zien over een maand. Liefs Hettie en Win. -
22 Maart 2011 - 13:17
Dick & Marion:
Lieve Joke en Nico,
Ik log net in en zie ineens dat jullie alweer thuis komen over 27 dagen !! Ineens lijkt het heel snel te gaan, vinden jullie dat ook ? Heb even gezellig al je verhalen gelezen en foto's bekeken, dus we zijn weer helemaal bij. Wij zijn ook weer thuis, dus we zullen binnenkort wel weer skypen ;-). We hebben het heerlijk gehad op wintersport en nu zo thuis komen met dit prachtige lenteweer hier is niet verkeerd. Geniet nog maar lekker van al het moois dat jullie te wachten staat, heel veel liefs en dikke kus Dick & Mar xxxx